Mitt bibliotek Blog Teamet vårt Gratis regnskapsguide! Anbefalte verktøy Login

Regnskap for "dummies"

Eller for alle dere som bare vil skjønne hva som faktisk skjer..

Har du noen gang følt at regnskapsførere snakker et slags hemmelig språk? Som når de kaster rundt seg med ord som "hovedbok" – vent, hva er det igjen? Eller når de prater om "resultatrapport" – hvem sin rapport er det, egentlig? Og "avstemming" høres mest ut som noe du gjør når du prøver å bestemme hvor du vil spise middag, men nei, det er visst noe helt annet i regnskapsverden. WTF?

Dersom du fører ditt eget regnskap, så kjenner du sikkert på den følelsen. Du begynner å lure på om du i det hele tatt lærte å lese på skolen, for de ordene du ser gir liksom ingen mening. Det er ikke akkurat motiverende når du endelig har satt av tid til å fikse regnskapet ditt, og det føles som du er på vei inn i et uoversiktlig jungel av regnskapsuttrykk.

Men no worries! Vi er lidenskapelig opptatt av å snakke et språk du forstår. Vi vet at det er vanskelig å gjøre noe du ikke skjønner, og derfor vil vi hjelpe deg slik at du kan gjøre mest mulig selv. 

For la oss være ærlige – når regnskapet er forvirrende, er det mye lettere å synke ned i en sakkosekk foran TV-en med en kald colaboks i hånda og la tanken på regnskapet forbli fjern. Men det er ikke særlig smart på lang sikt.

Nårdu tror du ikke klarer å føre regnskapet ditt selv, blir det en selvoppfyllende profeti. Men hvis du endrer tankesettet ditt og tenker, "Klart jeg får til dette," – gjett hva? Da klarer du det faktisk!

For å hjelpe deg på veien har vi laget en spilleliste som forvandler regnskap fra noe som virker som en neurodivergent umulighet til helt forståelig dagligtale. Nå er det bare å trykke play og la tallene snakke til deg på en måte du faktisk skjønner!

Du finner hele spillelisten her.

Enjoy!

Vetle

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.