VÅRE TJENESTER I PRAKSIS

Vi leverer tre typer kvalitetssikring til våre kunder:

Vi leverer kvalitetssikring av regnskapet du fører selv.

Å være bekymret for hvordan regnskapet ser ut er slitsomt. Vi kvalitetssikrer det for deg og viser deg detaljert hva du bør gjøre for å få en bedre regnskapshverdag.

Vi vet at gründere har mange bekymringer, men regnskapet trenger ikke være en av dem - til og med når du fører det selv.

Vårt mest populære produkt

Fullstendig kvalitetssikring:

Vi kontrollerer hele regnskapet for alle vesentlige feil, bl.a viktige emner som skatt, arbeidsgiveravgift og merverdiavgift. Enten for inneværende år eller forrige år etter ønske.

Pris: 6000 kr eks mva. Bestill her

Månedlig kvalitetssikring:

Vi kontrollerer forrige forrige måneds føringer for alle vesentlige feil, bl.a viktige emner som skatt, arbeidsgiveravgift og merverdiavgift. Arbeidet utføres i inneværende måned for forrige måned.

Pris: 990 kr/mnd eks mva. Vi har ingen bindingstid.
Bistand til spesifikk tjenste:

Ingen utfordringer er like, og av og til har man behov for hjelp til helt uforutsette problemer. Jeg hjelper deg gjerne med dette - send meg en mail og forklar hva du trenger hjelp til, så skal jeg løse problemet ditt.

Send meg en mail her.
Etter at vi mottar din bestilling logger vi på ditt regnskapssystem og utfører en grundig kvalitetssikring av alt arbeidet du har utført.

Innen 2-5 dager kontakter vi deg via epost med vår rapport som inkluderer hva vi fant, hva vi anbefaler og en forklaring på hvordan du selv gjør det som trengs dersom noe må rettes opp i.

​ På denne måten slipper du å være bekymret over at du gjør feil i regnskapet og du slipper å ha månedlig kostnad til en fast regnskapsfører.

Ønsker du hjelp av oss?

Fyll inn skjemaet og fortell oss hva du ønsker hjelp med, vi tar kontakt så fort som mulig.